Untitled Document

w

 

 

                                   dias hotel

 

Dobrodošli u Hotel Dias!!!

 

Hotel Dias se nalazi u čuvenoj „Srpskoj ulici“, svega nekoliko minuta od strogog centra Kušadasija, najpopularnijeg letovališta u Turskoj među srpskim gostima. Kušadasi je omiljeno mesto za odmor mnogim putnicima što zbog svojih plaža, zabave i noćnog života, kao i zbog blizine najznačajnijih arheološkiih lokaliteta: Efesa, Mileta, Prijene, Didime. . Ne treba zaboraviti ni značajna mesta za nastanak ranog hrišćanstva – Kuću Bogorodice Marije, kao i Sedam anadolijskih crkava, i mnogih drugih..

Hotel Dias je relativno mali hotel brižljivo vođen od strane porodice Sajgi. Vlasnici hotela Asli i Ajhan su uvek spremni da učine da se osećate kao kod svoje kuće, uživajući u njihovom gostomprimstvu. Verovatno ćete u jednom trenutku popiti pivo ili čaj sa Ajhanom uz Asline ukusne kolače.

Kratka šetnja će vas dovesti do gradske plaže Kušadasija, dok svega stotinak metara od hotela Dias polaze minibusevi (dolmuši) ka svim plažama grada. Bićete iznenađeni koliko je jednostavno i povoljno putovati ovim simpatičnim dolmušima.

Dias Hotel
Address : Candan Tarhan bulvarı , No:64  09400 Kusadasi - Turkey
Tel : 90-256- 612 3315 , 612 2274  Fax : 90-256-612 3316


© Dias Hotel

Untitled Document
WEB Design M@Li